Uw bedrijvengids
Bedrijven

Saffraan bollen van hoogstaande kwaliteit

Ik heb vorig jaar saffraan bollen geplant in de tuin, ergens tussen juli en oktober. Eerder bestelde ik de saffraan altijd online, maar dat liep op een gegeven moment flink in de kosten. Dat kon ook anders. Daarom ging ik in Google op zoek naar een website waar men saffraan bollen van kopen. En zo kwam ik bij Crocussativus uit. Op deze webshop heb ik een aantal bollen besteld die nu groeien in de tuin. Sinds de bloemen uit gekomen zijn neem ik iedere dag wat saffraan in.

Van Nederlandse kwekerijen

Alle saffraan bollen die u bij Crocussativus kunt kopen zijn afkomstig van Nederlandse kwekerijen. Daarnaast zijn de bloembollen ook nog eens gecertificeerd door de Nederlandse Bloembollen Keuringsdienst, zo las ik op de website. Daardoor wist ik zeker dat ik tevreden zou zijn over de bloembollen uit deze webshop. Tevreden ben ik zeker!

Helende werking

Ik heb natuurlijk niet zomaar saffraan bollen in mijn tuin geplant. Wist u dat dit een heel duur specerij is dat een heilzame werking heeft? Dit specerij wordt ook wel het rode goud genoemd en zorgt ervoor dat u zich een stuk beter voelt. Ik zat al een paar maanden niet helemaal lekker in mijn vel. Dankzij de saffraan die uit de bollen groeit voel ik me een stuk beter.

Omhulsels of in het eten

Ik doe het saffraan dat uit de bloemen komt gewoon in een glas en dan drink ik het op. Het is echter ook mogelijk om ze verwerken in omhulsels. Maar u kunt die saffraan omhulsels ook bestellen bij Crocussativus. Dat scheelt een hele hoop werk!

Saffraan bollen kopen bij Crocussativus?

Saffraan bollen kopen doet u dus bij Crocussativus. Ze worden tussen juli en oktober geleverd. Wilt u meer weten over de saffraan bollen uit deze webshop, of over de werking van dit kruid? Lees dan gerust verder op de website en kom er achter.

https://crocussativus.eu/home