Uw bedrijvengids
Bedrijven

Verloskundigenpraktijk Den Haag

Verloskundigenpraktijk Den Haag die staat voor kwaliteit

Een verloskundigenpraktijk in Den Haag die prettig en professioneel werkt én die veel oog heeft voor de persoonlijke kant van een bevalling. Dat is wat u kunt verwachten van Verloskundigenpraktijk Otis. De ervaren verloskundigen Marjet, Myriam en Veronique zijn uiteraard voorzien van vertrouwde kwalificaties. Bent u op zoek naar een goede verloskundige Den Haag, die u op een fijne manier helpt om toe te werken naar de bevalling? Meld u dan aan bij deze praktijk, die veel aandacht besteedt aan uw persoonlijke wensen.

Een betrouwbare verloskundige Den Haag

Een zwangerschap is een unieke ervaring. Als u kiest voor deze verloskundige Den Haag, dan kunt u rekenen op een vast team dat u voor, tijdens en na uw zwangerschap begeleidt en dat vier dagen per week spreekuur houdt op verschillende locaties. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor het avondspreekuur. Tijdens deze afspraken wordt uw gezondheid gecontroleerd en krijgt u verwijzingen voor een echo en bloedonderzoek. Bovendien is er genoeg tijd voor advies over een goede leefstijl en het gebruik van supplementen.

Hulp op uiteenlopende vlakken van een goede verloskundige Den Haag

Bent u op zoek naar de beste verloskundige Den Haag? Doordat u door de verloskundigen van Otis een goede voorbereiding krijg op de bevalling, weet u goed wat u te wachten staat als het zover is. Er is bovendien tijd en ruimte om eventuele angsten te bespreken, zodat die op tijd weggenomen kunnen worden. Ook met vragen over pijnstilling of gezondheid helpt de verloskundige u graag.

Otis Verloskundigenpraktijk Den Haag is aangesloten bij de beroepsorganisatie KNOV en bij het Kwaliteitsregister. Daarnaast is er een goede samenwerking met de ziekenhuizen uit de omgeving. Bij Otis wordt u bijgestaan door een deskundig en gepassioneerd team met een zeer ruime ervaring. Kies ook voor de begeleiding van de beste verloskundige Den Haag!

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/