Uw bedrijvengids
Electronica en Computers

Een iPhone reparatie met drie maanden garantie bij deze winkel in Leiden

Is het beeldscherm van uw iPhone gebarsten? Is de accuduur van uw batterij niet meer wat het voorheen was? Of krijgt u het volume niet meer harder of zachter? In al deze gevallen brengt u uw iPhone langs bij Ben Telecom in Leiden voor een reparatie. U kunt uw telefoon niet lang missen en wilt natuurlijk bereikbaar zijn voor uw werk of uw familie. De vakkundige medewerkers van deze winkel lossen de problemen aan uw iPhone daarom snel en nauwkeurig op. Dit doen zij tegen de laagste prijzen van heel Leiden. Bent u benieuwd voor welke reparaties u hier nog meer terecht kunt? Lees dan verder!

Laat verschillende soorten werkzaamheden uitvoeren aan uw iPhone

Naast een reparatie aan het beeldscherm, de batterij of de volumeknop van uw iPhone, voeren de deskundige medewerkers van deze winkel in Leiden nog veel meer werkzaamheden voor u uit. Zo repareren zij de aan- en uitknop, camera’s, luidspreker en oorspeaker. Problemen met uw iOS-software of wifi-verbinding zijn tevens snel verholpen. Ook voor reparaties aan overige onderdelen vindt dit bedrijf een passende oplossing. Dit geldt voor de uiteenlopende modellen van Apple. Uw telefoon wordt altijd gerepareerd met onderdelen van hoge kwaliteit. Bovendien ontvangt u op deze onderdelen drie maanden garantie. Zo bent u snel weer bereikbaar!

Breng een bezoek aan de winkel of stuur uw telefoon op

Ben Telecom uit Leiden heeft jarenlange ervaring, waardoor u zeker bent dat uw iPhone in goede handen is voor een reparatie. Bezoek hiervoor de winkel of stuur uw telefoon op. Op de website bekijkt u eenvoudig wat een bepaalde reparatie voor uw type telefoon kost. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u nog vragen of wilt u weten of een bepaalde reparatie mogelijk is? Neem dan contact op met de winkel; de vriendelijke medewerkers helpen u graag verder.

https://www.bentelecom.nl/