Uw bedrijvengids
Mode en Kleding

Hoe maak je een rugzak schoon?

Hoe maak je een rugzak schoon?

Hoe wordt een rugzakschip gemaakt? Rugzakken zijn een must geworden voor een wandelaar en een must voor bijna iedereen, van kleuters tot volwassenen. Nu heb je kampeerspullen, kleding of boeken aan, eindelijk moet de rugzak worden schoongemaakt. Leer hoe u een rugzak moet wassen en schoonmaken. Dezelfde tips zijn van toepassing op het wassen van sporttassen!

Was en droog een rugzak

De eerste stap bij het schoonmaken van een rugzak is om alles leeg te maken. U zult verrast zijn wat u aantreft. Laat elke tas openen met een ritssluiting. Zie Installeren voldeed aan de basis. De meeste machines kwamen samen met de gewassen. Leren of met leer beklede rugzakken, leren jassen, schoenen en hoeden moeten worden schoongemaakt volgens de reinigingsinstructies.

Verwijder bevestigde clip-on accessoires, metalen onderdelen, verwijderbare riemaccessoires. Als de kleerhangers moeten worden schoongemaakt, werd een vloeibaar wasmiddel voor zwaar gebruik (Tide of Persil) en lauw water gebruikt. Laat de banden 30 minuten weken om klonten los te maken en gebruik dan een zachte borstel om sterk bevlekte plekken schoon te maken (een oude tandenborstel is geweldig). Spoel het af met koud water en laat het drogen. Niet in de droger.

Als de rugzak vuil is, gebruik dan een zachte borstel (oude tandenborstel) gedrenkt in een vloeibaar wasmiddel om eventuele resten te verwijderen.

Een grote waszak van mesh en een oude kussensloop “ Maak de rugzak, de zachte wascyclus van de wasmachine en het warme water dat je aantreft met het normale wasmiddel.

Als de cyclus voorbij is, netzak, haal je de rugzak uit de kussensloop. Veeg elke zak schoon.

Open de rugzak met ritsen en vakken zo ver mogelijk en laat deze drogen. Zonlicht direct in de neerhangende prachtige vlaktes.

Gebruik een grote gootsteen, plastic kom of kuip met de hand, zodat de hele rugzak in water kan worden ondergedompeld. Hij vulde de badkamer met warm water en ongeveer 1 eetlepel afwasmiddel. Laat het 15 minuten zitten en wrijf dan de rugzak in het water om het vuil te verwijderen. Giet het zeepsop af en spoel grondig. Buig de rugzak niet in de vorm van een kneepje, aangezien dit de ritsen en manchetten kan beschadigen. Hangen om te drogen.

Als hij waterdicht is, moet je je rugzak één keer per jaar wassen. Het werd verminderd met gedehydrateerd water. Er zijn waterdichte sprays, in de coating zijn reparatiesprays gebruikt. Zorg ervoor dat de rugzak voor gebruik schoon en helemaal droog is. Dit is een geweldige optie voor een nieuwe kinderrugzak, omdat de jas helpt bij het verwijderen van vuil en vlekken.

zegt dat het niet mag worden gewassen, probeer de stof te vol te maken met een een-op-een wasmiddel / wateroplossing. Na het ontmoeten van de “spoelen” schoon, dompel de doek onmiddellijk als deze sterft in water. Droog tot er geen wasmiddel of vuil meer is.

https://www.mashop.nl/product-category/tassen-voor-dames/