Uw bedrijvengids
Gezondheid

Overstappen zorgverzekering 2019

Voldoet jouw zorgverzekering nog wel aan al je wensen en eisen? Jaarlijks worden er veranderingen doorgevoerd in de zorg die invloed kunnen hebben op je zorgverzekering. Hierdoor kan het zijn dat zorg die voorheen wel vergoed werd, nu niet meer gedekt wordt. In dat geval is het beter om op zoek te gaan naar een zorgverzekeraar die wel een passende zorgverzekering kan bieden. Bij ZorgDirect kun je jouw zorgverzekering op maat samenstellen, zodat deze altijd bij je past. In de periode van 19 november tot 1 januari kun je overstappen van zorgverzekering voor 2019. Daarnaast is er een aantal uitzonderingen waardoor je ook op andere momenten over kunt stappen van zorgverzekeraar.

Wel of geen fysiovergoeding

Als je een aandoening hebt waarvoor je regelmatig gebruik maakt van fysiotherapie, dan worden deze behandelingen in bepaalde gevallen vergoed vanuit de basisverzekering. De overheid stelt jaarlijks een lijst samen met aandoeningen waarvoor je fysiotherapie behandelingen vergoed kunt krijgen. Op de website van ZorgDirect kun je alle informatie vinden die je moet weten over fysiovergoeding. Als je jonger bent dan 18 jaar, dan kun je behandelingen bij de fysiotherapeut ook vergoed krijgen. Worden je behandelingen niet vergoed vanuit het basispakket? Dan kun je beter kiezen voor een aanvullende verzekering van ZorgDirect.

Goed geregeld met ZorgDirect

Een zorgverzekering van ZorgDirect brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kun je bij ons elke maand rekenen op een overzicht van het eigen risico dat je al hebt verbruikt. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Alle zaken rondom je zorgverzekering regel je bij ZorgDirect zelf online, zodat je altijd inzicht hebt in je zorgadministratie. Natuurlijk staan wij wel voor je klaar op het moment dat je vragen hebt. Neem in dat geval gerust contact met ons op!

https://www.zorgdirect.nl/