Uw bedrijvengids
Internet

Met een cloud werkplek bespaart u uzelf en uw medewerkers veel tijd

Bent u voor uw werk vaak op pad en vindt u het prettig om tussen het reizen door nog wat documenten bij te kunnen werken? Of heeft u tussen afspraken door nog wat tijd over en bent u niet in de mogelijkheid om naar kantoor te gaan voor het werk? Dan is een cloud werkplek de ideale oplossing. Dit is een digitale werkplek waardoor u altijd en overal aan de slag kunt. U kunt op iedere locatie uw bestanden inzien en applicaties gebruiken. Hier heeft u alleen een device voor nodig met een werkende internetverbinding. Een gespecialiseerd Managed Service Provider kan u hierbij helpen om de cloud werkplek zo in te richten dat deze voldoet aan al uw wensen. Bent u benieuwd naar de voordelen van een digitale werkplek? Lees dan snel verder!

De voordelen van een digitale werkplek

Wanneer u voor een cloud werkplek gaat, kiest u voor het gemak van het werken waar en wanneer u maar wilt. U heeft geen externe harde schrijf meer nodig voor uw bestanden, maar slaat ze eenvoudig en veilig in de cloud werkplek op. Wanneer uw laptop of telefoon crasht, heeft u al uw bestanden online staan, waardoor u altijd verder kunt op een andere device. Een Managed Service Provider, zoals Cloudiction, heeft veel verstand van IT-beheer en zorgen ervoor dat de online omgeving geheel naar uw wens ingericht wordt. Denk hierbij aan bepaalde applicaties en pakketten.

Vraag een demo aan en ontdek de vele mogelijkheden

Het werken in een cloud werkplek heeft vele andere voordelen die u zelf kunt ontdekken. Bij een gecertificeerde Managed Service Provider, zoals Cloudiction, bieden ze u een demo aan. Op deze manier kunt u zelf ervaren hoe de digitale werkplek werkt en wat u er allemaal mee kunt doen. Zij geven u ook de keuze uit verschillende pakketten en hebben een servicedesk waar u altijd terecht kunt voor meer informatie.