Uw bedrijvengids
Image default
Meubels

Meubilair laten stofferen door een professional

Heb jij bepaalde stukken meubilair in je woning staan die eigenlijk hun beste tijd wel hebben gehad, maar waar je maar geen afstand van kan doen? Dan is het wellicht een goed idee je meubilair te laten stofferen door een professional, zodat je er nog flink wat jaren van kan genieten. Bij Meubelstoffeerderij Westenberg kunnen ze dit voor je doen, zowel bij klassieke als moderne stukken.

Meubilair klassiek laten stofferen

Heb jij een antiek meubelstuk in huis staan, bijvoorbeeld van een erfenis? Dan heb je hier uiteraard heel zuinig op. Toch kan het zo zijn dat deze versleten raakt. Door het veelvuldige gebruik ervan, of simpelweg door de tijd. Gelukkig betekent dat niet dat je het meubelstuk dan de deur uit moet doen, want je kan hem gewoon opnieuw laten stofferen.

Bij Westenberg kunnen ze jouw antieke stoel op een authentieke manier restaureren. Dit houdt niet alleen in dat er een nieuwe stof op komt; ook alles onder de stof wordt aangepakt en vernieuwd. Denk hierbij aan de jute singels, het vulmiddel en de springveren. Westenberg heeft alles in huis om het op deze authentieke manier op te knappen, en daar zijn er tegenwoordig niet veel meer van.

Je begrijpt uiteraard dat het erg arbeidsintensief is om het op deze manier te doen, maar dit zorgt er wel voor dat de hele stoel weer in goede conditie is, waardoor jij er nog jaren van kan genieten. Naast dat alles wordt vernieuwd, wordt er ook gekeken naar de romp, en of alles daar nog goed vast zit. Is deze in slechte staat? Dan wordt ook dat gedeelte volledig gerestaureerd.

Moderne meubelstukken

Ook bij moderne meubelstukken kan het natuurlijk zo zijn dat er slijtageplekken ontstaan, of dat er per ongeluk een scheur in komt te zitten. Westenberg restaureert niet alleen antieke meubelstukken, maar kan jou ook helpen bij je moderne stoelen of banken.

Heb je bijvoorbeeld een stoel van Artifort, Leolux of De Sede, en is hier per ongeluk een scheur in gekomen of is er sprake van slijtageplekken? Dan kan Westenberg dit eenvoudig voor je oplossen. Zij bewerken de meubels exact zoals de ontwerper het bedoeld heeft, en maken gebruik van dezelfde leder en stoffen als de merken zelf. Dit zorgt ervoor dat jouw stoelen er nog exact hetzelfde uitzien, en het lijkt alsof er nooit een herstelling heeft plaatsgevonden.

Uiteraard kan dit alleen gedaan worden wanneer je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Daarom gebruiken ze bij Westenberg altijd vernieuwende technieken en materialen om zo te zorgen voor een optimaal eindresultaat. Een resultaat welke ervoor zorgt dat jij nog jaren lang kan genieten van jouw mooie meubels.

Adres: Takkebijsters 29, 4817 BL Breda (Noord Brabant)

Gebieden die worden bediend: Nederland

Openingstijden:

maandag 08:00–22:00

dinsdag 08:00–22:00

woensdag 08:00–22:00

donderdag 08:00–22:00

vrijdag 08:00–22:00

zaterdag 08:00–22:00

zondag Gesloten

Telefoon: 06 11185795