Uw bedrijvengids
Image default
Woningen

Een vloerkleed op maat in huis

Heb je jouw woonkamer helemaal ingericht, maar heb je het gevoel dat er nog iets mist? Kijk dan eens voor een vloerkleed op maat! Een vloerkleed is er in zoveel kleuren en materialen te verkrijgen, dat er bij ieder interieur wel iets passends te vinden is. Een vloerkleed van vinyl is bijvoorbeeld ideaal voor wanneer je kinderen thuis hebt. Kinderen knoeien nu eenmaal wel eens, of laten iets vallen. Als je een vloerkleed van vinyl hebt, is het geen enkel probleem als 

Klik hier voor meer informatie

Het voordeel van een vloerkleed op maat bestellen, is dat je op deze manier een vloerkleed hebt dat precies in jouw interieur past. Soms zie je dat een vloerkleed eigenlijk net te groot is, waardoor je een deel onder de bank moet schuiven. Hierdoor kan de bank echter een beetje ongelijk komen te staan en geef je in principe geld uit aan een deel dat je niet eens gebruikt. 

Je kunt zowel een rond als een vierkant kleed bestellen. Klik hier voor een website die vloerkleden verkoopt met allerlei unieke patronen. Zo kun je het interieur al een stuk interessanter maken. Voor de kinderkamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kleed met autowegen erop. Maar ook wat meer zakelijke, moderne vloerkleden zitten tussen de mogelijkheden. Bekijk vooral de website om erachter te komen welk vloerkleed bij jou past!