Uw bedrijvengids
Image default
Onderwijs

Voor maatwerk taaltrainingen gaat u naar taalinstituut The Square Mile

Een snelcursus Engels, Spaans of Portugees die helemaal aansluit op de wensen die u als klant heeft, zodat de communicatie met relaties in het buitenland voortaan uiterst soepel verloopt. Dit soort cursussen biedt The Square Mile al jaren aan. De taaltrainers beheersen de taal voor de volle 100%. Ze besteden uitgebreid aandacht aan spreek-, luister- en schrijfvaardigheden. Presenteren en zakelijke mails opstellen in de nieuwe taal komen vanzelfsprekend ook aan bod tijdens de cursus.

Waar en hoe de taalopleiding plaatsvindt, bepalen de toegewezen trainingsmanager en de klant samen in goed overleg. Dit zijn de mogelijkheden:

  • individueel online;
  • individueel op de eigen werkvloer;
  • individueel in een van de leslokalen van The Square Mile;
  • in groepsverband online;
  • in groepsverband op de eigen werkvloer;
  • in groepsverband in een van de leslokalen van The Square Mile.

Die leslokalen zijn er verspreid over het hele land. Van Amsterdam tot Breda en Den Bosch. Van Utrecht tot Rotterdam en Leiden. We noemden eerder in dit artikel al drie talen. Voor de volledigheid maken we de volgende aanvulling: Duits, Frans, Italiaans, Chinees en Frans. Speciaal voor bedrijven met buitenlandse werknemers in dienst worden trainingen Nederlands gegeven. De laatste tijd is er veel vraag naar cursussen Arabisch, Pools en Turks: ook daarvoor klopt u aan bij The Square Mile!

De taaltrainers die voor The Square Mile werken, zijn breed inzetbaar. Ze hebben ervaring in de meest uiteenlopende sectoren. Ze weten wat daar speelt en waar behoefte aan is. Voorbeelden van bedrijfstakken zijn de financiële sector, gezondheidszorg, ICT, ontwikkelingswerk en zakelijke dienstverlening. Met de overheid en semioverheid werkt het taleninstituut sinds jaar en dag nauw samen.

Heeft u een of meerdere vragen over een specifieke taaltraining? Wilt u zichzelf en uw mensen vandaag nog opgeven voor een training zakelijk of financieel Engels? U kunt op werkdagen bellen met Irene, Hanneke of Richard van The Square Mile. Ze leggen alles uit en kunnen de inschrijving direct in orde maken. Dit is het telefoonnummer 071 – 532 33 56. Mailen kan ook: info@thesquaremile.nl.

https://www.thesquaremile.nl/