Uw bedrijvengids
Particuliere dienstverlening

U moet bij deze specialist wezen als u een smeervloer wilt laten leggen

Multi Vloeren Brabant kan als geen ander uw cementdekvloer of smeervloer leggen. Het bedrijf is in 2001 opgericht in het Brabantse Boekel en heeft er bewust voor gekozen klein te blijven. Al jaren wordt er met hetzelfde, vertrouwde team gewerkt. Aangezien dit bedrijf persoonlijk contact met de klant erg belangrijk vindt, neemt het niet talloze opdracht aan. Voor elke opdracht en iedere klant wordt uitgebreid de tijd genomen.

De diensten

Of u nou een nieuwbouwwoning heeft of simpelweg uw oude of beschadigde vloer wilt vervangen; Multi Vloeren Brabant is u van dienst en komt uw cementdekvloer of smeervloer leggen. Bovendien levert het bedrijf iets unieks. Het bedrijf kan namelijk natuursteenvloer leggen, iets wat veel andere vloerbedrijven niet aanbieden. Ook voor het leggen van tegelvloeren of het installeren van vloerverwarming draait het bedrijf zijn hand niet om. Deze specialist verzorgt vloeren van top tot teen.

Vakwerk

Dus, wilt u een cementdekvloer of smeervloer laten leggen? Dan bent u bij dit bedrijf uit Brabant aan op de juiste plek. Het bedrijf heeft de beste mensen in dienst en levert vakwerk. Uit de positieve klantenbeoordelingen blijkt ook dat deze specialist als de beste cementdekvloeren en smeervloeren kan leggen. Het bedrijf ontwikkelt zich voortdurend. Uiteraard wordt hierdoor de kwaliteit steeds beter, maar dit bedrijf probeert ook de service steeds meer te verbeteren.

De service

Het bedrijf zorgt zelf voor alle materialen. Het enige wat nog nodig is, is water uit de kraan. Bovendien zorgen de monteurs ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd. Ze behandelen uw huis alsof het hun eigen huis is. Tevens is het bedrijf erg betrouwbaar en zal het altijd zijn afspraken nakomen. Daarnaast staat dit bedrijf altijd open voor vragen en input van klanten en wordt er zoveel mogelijk met alle wensen rekening gehouden. De klant is koning. Wilt u meer weten over hun dienstverlening? Neem dan gerust contact op met deze specialist.