Uw bedrijvengids
Aanbiedingen

Een betonschutting laten plaatsen

Als je een schutting wil laten plaatsen, zijn er veel factoren die bijdragen aan de uiteindelijke beslissing. Een van de grootste beslissingen is waarschijnlijk het materiaal waarvan je de schutting wil hebben. Je hebt naast houten schuttingen namelijk ook betonschuttingen. Het voordeel van een schutting van beton is dat dit niet kan roesten of kromtrekken en het ook geen ongedierte aantrekt, zoals houten schuttingen helaas wel doen. Wil je een betonschutting laten plaatsen? Hieronder lees je meer over de voordelen van een betonschutting.

 

De voordelen van een schutting van beton

Doordat beton niet kan roesten, rotten of kromtrekken, kan een betonschutting veel langer mee dan een houten variant. Een ander voordeel van beton is dat het in elke gewenste vorm te gieten is, waardoor er voor elke tuin een passende schutting kan worden gemaakt. Daarbij komt dat je door houten planken soms nog heen kunt kijken. Wanneer je echt privacy wil in de tuin, zal je hier met een betonschutting geen last van hebben.

Mensen die een betonschutting laten plaatsen doen dit vaak bij nieuwbouwhuizen. Dit komt omdat het dan te lang duurt om te wachten tot planten bijvoorbeeld de schutting dicht hebben gegroeid. Daarnaast ziet beton er erg modern en strak uit, waardoor het vaak goed samengaat met de uitstraling van nieuwbouwhuizen. Aan het beton kun je ook gemakkelijk leuke decoratie-items bevestigen zoals schilderijtjes of lampjes.