Uw bedrijvengids
Image default
Industrie

Vind vacatures civiele techniek hier!

Wil je civiel ingenieur worden? Dan heb je een aantal opleidingen nodig. Er zijn verschillende vacatures civiele techniek waarop je kunt solliciteren. We geven je hier wat meer informatie over de civiele techniek en de vacatures die beschikbaar zijn.

civiele techniek

Vind vacatures civiele techniek hier! We hebben een aantal vacatures civiele techniek voor je op een rij gezet. De civiele techniek is een belangrijke tak van de ingenieurswereld. Er zijn veel vacatures in de civiele techniek beschikbaar, omdat er altijd wel iets te bouwen of verbouwen valt. De civiele techniek is een breed vakgebied en om civiel ingenieur te worden heb je een aantal opleidingen nodig. Je kunt bijvoorbeeld civiel ingenieur worden door een opleiding civiele techniek te volgen, maar je kunt ook civiel ingenieur worden door een opleiding bouwkunde of infrastructuur te volgen. Er zijn veel vacatures civiele techniek beschikbaar en je kunt op verschillende manieren aan de slag als civiel ingenieur. Solliciteer bij Maters en de Koning voor een leuke baan in de civiele techniek.

Wie zijn Maters en de Koning?

Maters en de Koning is een ingenieursbureau met twee vestigingen. Waarvaan er eentje in Rotterdam zit en de ander in Roosdendaal. Het ingenieursbureau heeft jarenlange ervaring in civiele techniek en in andere takken van ingenieurswerk. Als civiel ingenieur kun je bijvoorbeeld werken aan civieltechnische projecten, zoals wegen, bruggen en tunnels. Maar je kunt ook aan de slag als adviseur of onderzoeker. Maters en de Koning heeft momenteel een vacature civiele techniek beschikbaar waarop je kunt solliciteren. Benieuwd naar de vacatures civiele techniek die wij hebben? Bekijk dan onze website.

Maters en de Koning is een ingenieursbureau met ervaring in civieltechnische projecten, zoals wegen, bruggen en tunnels. Je kunt bij Maters en de Koning civiel ingenieur worden door civiele techniek te studeren. Wil je civiel ingenieur worden? Bekijk dan onze vacatures civiele techniek op de website van Maters en de Koning!