Uw bedrijvengids
Telefonie

iPhone hoesjes cadeau

Vorige week had ik de verjaardag van mijn oma, tot ieders verbazing had zij voor al haar kleinkinderen iPhone hoesjes gekocht. Normaal gesproken krijgt de jarige de cadeaus, maar dit keer liep het dus een beetje anders.

iPhone hoesjes cadeau

Mijn oma was dus op het idee gekomen om al haar kleinkinderen iPhone hoesjes cadeau te doen tijdens haar vijfentachtigste verjaardag. Daarnaast had ze voor al haar kinderen een ook een cadeau naar keuze gekocht. Normaal gesproken gebeurt op verjaardagen precies het tegenovergestelde en krijgt de jarige alle cadeaus, maar dit was wel typisch iets voor mijn oma. Zij is erg vrijgevig en ze vindt het altijd leuk om haar kinderen en kleinkinderen te verwennen. Toch zijn wij niet de enige die verwend zijn tijdens haar verjaardag. Met de hele familie hebben wij geld bij elkaar gespaard voor een geweldig cadeau.

Vakantie als cadeau

De iPhone hoesjes als verrassing is natuurlijk een uitstekend voorbeeld waarom mijn oma een uniek cadeau verdiende. Vandaar dat we met de hele familie een jaar lang hebben gespaard voor een vakantie. En niet zomaar een vakantie, mijn oma wilt al haar hele leven een keer naar Hawaii op vakantie. Vandaar dat het ook wel nodig was om daar een heel jaar voor te sparen, maar dit was wel het moment waarop we het moesten doen. Mijn oma is dus al vijfentachtig geworden, de kans wordt ook steeds groter dat er een keer een einde aan komt.

Droomvakantie

Het contrast tussen een vakantie naar Hawaii en iPhone hoesjes is natuurlijk best wel groot, maar het wordt mijn oma van harte gegund. Haar hele leven staat ze altijd al voor iedereen klaar en heeft ze ook het beste met iedereen voor. Vandaar dat zij het ook wel eens verdiend om door de hele familie meegenomen te worden op haar ultieme droomvakantie. Daarnaast heeft de rest van de familie natuurlijk ook wel zo’n mooie vakantie.

http://www.iphonehoesjes.nl/