Uw bedrijvengids
Image default
Telefonie

iPhone specialist Oosterhout

Ben je op zoek naar een iPhone specialist Oosterhout, omdat je smartphone niet meer doet wat hij moet doen, omdat je scherm kapot is of omdat hij niet meer op wil laden? Stephan Phone Repair kan je hier snel en eenvoudig bij helpen. Niet alleen bieden zij een professionele reparatie, maar ook garantie en uiteraard een perfecte service. De meeste reparaties zijn binnen 30 minuten al verholpen zodat je niet lang hoeft te wachten. En heb je geen tijd om je smartphone langs te brengen? Dan kun je gebruikmaken van de ophaalservice!

iPhone reparaties

Je kunt bij Stephan Phone Repair terecht met veel verschillende problemen aan je iPhone. Heb je bijvoorbeeld jouw smartphone laten vallen en is daardoor het hele scherm gebarsten? Dan kun je deze niet alleen vakkundig, maar ook snel laten vervangen.

Ook kan het natuurlijk zo zijn dat je jouw iPhone al een tijdje hebt, en merkt dat de batterij slechter wordt. Dit merk je vaak doordat hij sneller leeg raakt zonder dat je heel veel batterij verbruikt, of dat hij er langer over doet om op te laden. Ook wanneer de batterij van jouw iPhone aan vervanging toe is, kun je terecht bij de iPhone specialist Oosterhout.

Een ander veelvoorkomend probleem is waterschade. Misschien denk je dat je een nieuwe iPhone aan zou moeten schaffen, maar vaak is dit helemaal niet nodig. Ook een smartphone met waterschade is vaak te herstellen. Het kan zijn dat alleen het scherm vervangen dient te worden, maar ook de accu en het moederbord kunnen kapot gegaan zijn door het water. Dit alles kan door Stephan Phone Repair hersteld worden, zodat jij weer van je iPhone kunt genieten.

Contact opnemen

Wil je graag contact met Stephan Phone Repair, dan kan dit op verschillende manieren. Uiteraard kun je langskomen zonder afspraak. Je kunt dan duidelijk uitleggen wat er mis is met je iPhone. Er zal dan gekeken worden naar je smartphone, en vertelt worden wat er gedaan moet worden. Wel is het hierbij afhankelijk van hoe druk het op dat moment is.

Een andere manier is door contact op te nemen door middel van WhatsApp of Facebook Messenger. In een bericht kun je dan duidelijk uitleggen wat er met je iPhone aan de hand is, en hoe dit is gekomen. Wanneer hier de tijd voor is, zal er gereageerd worden op je bericht en kun je desgewenst direct een afspraak maken om langs te komen. Uiteraard kun je ook bellen om een afspraak te maken.

De laatste mogelijkheid om contact op te nemen is door middel van het contactformulier op de website. Je vult hier je naam en e-mailadres in, en vertelt in het bericht duidelijk wat er met je iPhone aan de hand is. er zal dan via de e-mail contact met je opgenomen worden om het probleem te bespreken en een afspraak te maken.

 

Stephan Phone Repair

Thorbeckestraat 20

4902 VP Oosterhout

06-42018021

KVK 71042946