Uw bedrijvengids
Telefonie

NuCall: Altijd en overal …

NuCall levert innovatieve en toekomstgerichte bedrijfstelecommunicatie voor vaste- en mobiele communicatie, vast-mobiel-integratie en internetverbindingen.

De missie en filosofie van het bedrijf maakt dat u met de diensten van NuCall altijd en overal:

  • veilig en betrouwbaar kunt bellen.

  • bereikbaar bent.

  • online kan samenwerken.

  • zakelijk online bent.

Over NuCall

De bedrijfsfilosofie van NuCall is ontwikkeld op basis van vijf kernwaarden: “Direct”, “Integer”, “Resultaatgericht”, “Enthousiast” en “Commitment”. Deze kernwaarden vormen de grondslag van de werkwijze van NuCall Vast Mobiel Internet. Gedrag, acties en uitstraling van NuCall worden getoetst aan deze kernwaarden.

De missie van NuCall is hun klanten te voorzien van innovatieve communicatietechnologie. Dit doen ze door altijd en overal veilige, betrouwbare en betaalbare bedrijfstelecommunicatie te bieden. Met oplossingen die passen bij uw organisatie en die u helpen om alle communicatie te optimaliseren zodat u altijd en overal bereikbaar bent zoals u dit wilt.

In de visie van NuCall doen zij hun werk goed als de klanten zo min mogelijk van hun merken. En zij zijn pas tevreden wanneer u dat bent, zij laten zich daarom leiden door de belangen van hun klanten:

  • Het leveren van een compleet en up-to-date portfolio te leveren, toegesneden op de wensen en eisen van de klanten.

  • Het waarborgen van kwaliteit door te werken met A-merken voor apparatuur. Daarbij zijn de medewerkers van NuCall gecertificeerd voor de technologie waar NuCall mee werkt.

  • Een professionele, deskundige service & supportdesk.

  • NuCall wil groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te leveren, maar niet zo groot dat u hun niet direct kunt bereiken.

  • NuCall is altijd alert op de ontwikkelingen in de markt. 

De diensten van NuCall

Om altijd en overal bereikbaar te zijn zoals u dit wilt biedt NuCall een aantal diensten: 

NuVoIP

Een telefooncentrale in de cloud waarmee gesprekken worden gevoerd via het internet (VoIP).

NuMobile

Een passend abonnement met verschillende interessante extra’s zoals vast-mobiel integratie of meerdere nummers op één simkaart.

Nu3CX

Een telefooncentrale die allerlei communicatiemiddelen combineert.

NuSIP

Het kan zijn dat VoIP net een stapje te veel is voor uw bedrijf. Daarom heeft NuCall de NuSIP trunk. Dit is een tussenstap naar NuVoIP of Nu3CX. 

NuInternet

Een professionele internetverbinding.