Uw bedrijvengids
Image default
Tuin en buitenleven

Hier vind je een mooie en gezonde walnootboom

Wil je een voedselbos aanleggen? Of ben je gewoon op zoek naar een mooie boom voor in de tuin of bij jouw bedrijf? Dan is een walnootboom een uitstekende optie. Deze prachtige bomen zijn makkelijk te onderhouden en geven bovendien heerlijke walnoten. Wanneer je een gezonde boom wilt kopen, ben je bij Kwekerij Westhof in ’s-Heer Abtskerke in Zeeland op de juiste plaats. Met een boom van deze kwekerij geef je jouw tuin een prachtige uitstraling. Bovendien profiteer je met deze bomen van een mooie oogst van heerlijke walnoten.

Waarom kiezen voor een mooie boom van deze kwekerij?

Walnoten zijn lekker, gezond en heel veelzijdig. Het is dus erg fijn om een walnotenboom in je tuin te hebben. Je kan de noten bijvoorbeeld los eten of ze gebruiken om walnotenpesto te maken. Bovendien kan je deze noten heerlijk toevoegen aan verschillende salades en gerechten. Wil je altijd lekkere walnoten bij de hand hebben? Dan is het een goed idee om een walnotenboom in je tuin te planten. Deze bomen zijn ook een uitstekende toevoeging aan een voedselbos, in combinatie met verschillende andere notenbomen. Je kunt deze bomen bijvoorbeeld planten in combinatie met hazelnootbomen en andere eetbare gewassen.

Bekijk de verschillende varianten van deze kwekerij

Bij deze kwekerij in Zeeland vind je verschillende mooie varianten van walnotenbomen die stuk voor stuk heerlijke walnoten produceren. Ontdek bijvoorbeeld de Broadview-walnoot, die het erg goed doet in ons natte, Nederlandse klimaat. Heb je interesse in een mooie boom met heerlijke walnoten voor jouw tuin? Of ben je op zoek naar een prachtige boom voor bij jouw bedrijf? Met deze mooie bomen kan je alle kanten op. Bekijk de verschillende varianten die deze kwekerij aanbiedt op hun website en breng gerust een bezoek aan hun ruime kwekerij voor notenbomen om jouw nieuwe boom uit te kiezen.

https://www.walnoten.nl/